Over ons

Over Poelier Vugts

Na jarenlange ervaring in de vee – en vleeshandel, zijn we in 2003 begonnen met het slachten van eigen dieren. Omdat steeds meer klanten de weg naar ons wisten te vinden, werd na een paar jaar van voorbereiding in 2011 een compleet nieuwe slachterij gebouwd die voldoet aan alle eisen voor de toekomst.

Nadat in 2008 een winkel in Rotterdam door ons werd overgenomen, leek het ons in 2012 tijd worden om ook een winkel in het centrum van Steenbergen te openen. Om op deze manier nog meer van onze versproducten rechtstreeks aan de consument te verkopen.

Ons motto: ‘(H)eerlijk vlees voor een Eerlijke prijs’

Eerlijk vlees begint bij de selectie van de juiste dieren, wekelijks van onze vaste leveranciers. Zijn ze goed verzorgd en verkeren ze in goede gezondheid op het moment van slacht? Gebeurt het slachten op humane wijze, met respect voor de dieren en onder de juiste omstandigheden? Is er voldoende controle op de processen? Doordat wij zowel de aanvoer van de dieren, het slachten en de verwerking in eigen beheer hebben, kunnen onze klanten er op vertrouwen dat er op de juiste wijze met dit alles wordt omgegaan. Het slachtproces staat overigens onder nauw toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), ook dat is goed om te weten. In onze eigen winkel zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat onze klanten een eerlijke prijs betalen voor een uitstekend product.

Vlees van uitstekende kwaliteit én altijd vers

Doordat wij de dieren zoveel mogelijk uit onze eigen regio halen, zijn de transporttijden zo kort mogelijk, wat het dierenwelzijn en daarmee ook de kwaliteit van het vlees ten goede komt. En ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat al onze medewerkers die met de dieren omgaan in het bezit zijn van een certificaat voor dierenwelzijn.

Het feit dat het vlees binnen een dag na de slacht in de winkel ligt, garandeert de versheid: dat ziet u en dat proeft u.  In onze winkel bent u van harte welkom om dit met eigen ogen te constateren. Poelier Vugts levert overigens niet alleen een topkwaliteit vlees, maar tevens producten uit eigen keuken. Naast verse kipproducten dus ook gegrilde kipproducten, tam konijn, kalfsvlees, lamsvlees, kalkoen (seizoensgebonden) en wild (seizoensgebonden). Tevens kunt u bij ons terecht voor barbecue- en gourmetschotels, salades, hapjes en diverse maaltijden uit eigen keuken. Kijkt u maar eens bij ons assortiment.

Shopping Cart